Osnovan ogranak SDAH za grad Velika Gorica

Dana 12.12.2015. god u Velikoj Gorici, Vinkovačka br 2 održana je osnivačka skupština Stranke demokratske akcije Hrvatske ogranak Vel. Gorica. Povjerenik stranke gosp. Salih Huremović otvorio je skupštinu pozdravnim govorom, pozdravljajući prisutne članove kao i goste i istakao da su stečeni uvjeti za formiranje SDAH ogranak Velika Gorica.

Skupštini su se obratili  gosti predsjednik SDP-a V. Gorica gosp. Boško Pribičević, predsjednik HNS-a V. Gorica gosp. Goran Beus Richemberg i predsjednik Rada i Solidarnosti MB 365 V. Gorice gosp. Zvonko Kunić. U pozdravnim govorima zaželili su novoosnovanoj stranki uspješan rad i suradnju kako u političkim tako i kulturnim strukturama   grada V. Gorice.

Predsjednik SDA H Mirsad Srebreniković zahvalio se gostima ističući da nam je njihova podrška jako važna.

Pohvalio je povjerenika SDAH za V.Goricu gospodina Saliha Huremovića i Omera Alibašića koji su u jako kratkom vremenu uspjeli organizirati ovu Skupštinu. Istakao je i važnost političkog organiziranja na lokalnom nivou i zaželio uspješan rad.

Za predsjednika Gradske organizacije V.Gorica, izabran je gospodin Salih Huremović koji će predstavljati gradsku organizaciju V.Gorica, te je izabrano Predsjedništvo SDA H za grad V. Gorica na čelu sa Salihom Huremović kao Predsjednikom i članovima Predsjedništva : Omer Alibašić, Fahra Hujdur, Nisvet Šeherkić i  Amir Hasanović.

Na Skupštini je usvojen Program rada za naredno razdoblje, te će Stranka usmjeriti svoje djelovanje ka poboljšanju života i rada bošnjačke populacije i svih građana V. Gorice