Održana Skupština ogranka SDAH Zagreb

Dana 25. veljače 2017. godine održana je Skupština ogranka SDAH Zagreb. Nastavno na odluku Predsjedništva SDAH donesenu 11.prosinca 2016.godine raspušten je zagrebački ogranak te je imenovan povjerenik zadužen za organizaciju Skupštine.

U pozitivnom ozračju i demokratskom duhu, Skupština je za predsjednika ogranka SDAH Zagreb izabrala Armina Hodžića. Pored toga, izabrani su i članovi Predsjedništva ogranka: Alma Mehulić, Lukman Muftić, Adnan Hodžić, Adnan Dautović, Selma Sarunović, Dženeta Mudrov, Sanel Omić, Imran Srebreniković, Ćamil Memović, i Edin Hedžić.

Riječ je o daleko najmlađem ogranku čije je novoizabrano rukovodstvo u dosadašnjem radu u Stranci pokazalo veliki potencijal. Ovim činom Stranka demokratske akcije Hrvatske dala je do znanja kako joj je stalo da pruži priliku mladima za politički angažman i artikulaciju stavova.

Skupštini se kratko obratio i novoizabrani predsjednik Armin Hodžić koji je naglasio kako mu veliko zadovoljstvo predstavlja činjenica da je više žena uključeno u rad ogranka, što do sada nije bio slučaj. Također, naglasio je važnost donošenja strategije rada ogranka te uspostavljanje aktivnosti koje će za produkt imati povećanje broja aktivnih članova.